Bergen Familierådgivning

Profesjonell hjelp

Ring oss i dag
91 10 44 20

Hjelp til samlivsproblemer i Bergen

Vi tilbyr hjelp til alle som har behov for noen å snakke med, enten det gjelder å strukturere egne tanker og følelser eller hjelp til å se hverandres beste sider.

De fleste problemer handler om forhold mellom mennesker. Når vi forstår hverandre bedre, er det også lettere å finne løsninger. Dersom parforholdet eller familiesituasjonen er vanskelig, kan vi hjelpe dere. Du kan snakke med oss om alle typer samlivsproblemer.

Vår garanti


Hos Bergen Familierådgivning blir du møtt av hyggelige, kvalifiserte fagpersoner som gjør sitt ytterste for at du skal finne løsninger på det som oppleves som vanskelig. Våre terapeuter har lang erfaring, og du kan komme til oss med alle typer problemer, store som små. Du skal føle at du blir tatt alvorlig og at det er trygt å søke vår hjelp. Vi har taushetsplikt.

Kvalifikasjoner


Vi innehar de kvalifikasjoner og utdanninger som kreves for å være godkjente psykologer og familieterapeuter. Vår erfaring gjør oss også i stand til å skape en trygg og rolig samtale, der dere får satt ord på opplevelser og følelser som er vanskelige, og hvor fokus kan være på løsninger og veien videre.

Våre lokaler


Vi holder til sentralt i Bergen og gjør vårt ytterste for å skape en rolig og trygg atmosfære i våre samtaler.

Hjemmeside opprettet av